Over ons

Door krachten, kennis en ervaring te bundelen is Career@ ontstaan.

Vraag bij een willekeurig bedrijf of ze transparant zijn?

Ja, is dan het antwoord. Dat is in ieder bedrijf zo.

Waarom is die transparantie dan niet terug te zien in het recruitmentproces? Waarom ziet een sollicitant die transparantie niet? Transparantie is bij veel bedrijven een kernwaarde, en het uitdragen van deze kernwaarde kan sterker. Vanuit die filosofie is het idee van Career@ ontstaan.

We spreken veel kandidaten, klanten, sollicitanten. Steeds horen we hetzelfde terug, namelijk de wens om echt transparant te zijn. Career@ heeft deze wens in zich. Een doorn in het oog is dat veel applicaties consultants nodig hebben er gebruik van te kunnen maken. Het is te vergelijken met een auto kopen. Als u die heeft, moet u er vervolgens zelf de banden nog onder zetten. Bij applicaties is het net zo. Naast de aanschaf van de applicatie komen er dus extra kosten bij. Er moet steeds betaald worden om een compleet werkend pakket te krijgen.

Career@ siert in zijn eenvoud.

Het programma zelf is zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk, dat er geen implementatie nodig is om aan de slag te kunnen. Dat is de transparantie die u van Career@ krijgt!

Career@ is een samenwerking tussen Fred Tosserams en Floor Hendriks. Fred Tosserams is eigenaar van Tosserams een werving en selectiekantoor waarbij niet uitgegaan wordt van vacatures, maar vanuit de persoon, de kandidaat. Floor Hendriks is eigenaar van HrmForce. HrmForce ondersteunt alle belangrijke HRM processen zoals werving en selectie, inzetbaarheid, ontwikkeling en HR Analytics en ontwikkelt oplossingen voor personeelsmanagement. Vanuit de achtergronden van deze heren is Career@ ontstaan.

Door krachten, kennis en ervaring te bundelen is een zeer krachtig, transparant kandidaat volgsysteem ontwikkeld.

Volg Career@ op LinkedIn

Scroll naar boven